Bevolking van Millingen aan de Rijn

Eigenaar Database: Arie Leeuwrik
http://www.arieleeuwrik.nl/Genealogie/genealogie.htm

Aantal personen: 30696, Aantal gezinnen: 10176


Voor de totstandkoming van de Millingse Bevolking is ook veel gebruik gemaakt van gegevens uit de Millingse Jaarboeken en van Willem Spann. Daarbij heb ik ook veel hulp van Els JeuriŽns, Jan en Diny Schoenmakers, Cor van der Hoeven-Janssen en veel andere bewoners van Millingen aan de Rijn gekregen. 
 

Dit overzicht is nog lang niet kompleet en mocht u daarom iets tegenkomen waarvan u denkt dat u dat kan aanvullen of verbeteren, houd ik mij graag aanbevolen.
 

Tevens heb ik interesse in fotomateriaal en/of documenten van Millingen op zich of van haar bewoners. Ook bidprentjes zijn van enorm belang. Dit materiaal hoeft u niet af te staan als u dat niet wilt, het kan door mij worden gescand of gekopieerd, zodat u de originelen weer terug krijgt. U kunt dit heel eenvoudig kenbaar maken door een mailtje aan mij te sturen. Mijn dank hiervoor.
 

Ook probeer ik de woningen en straten met al hun vernummerringen door de jaren heen in kaart te brengen. Heeft u voor mij informatie hierover, mail mij dan of bel. Ik dank u alvast voor u medewerking.
 


Achternamen op alfabetische volgorde:
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Overige

Of kies: Mijn ouders;
 of  kies voor:
Totale index


Dit overzicht is gemaakt met een freeware HuMo-gen Gedcom-HTML omzetter (5.1c) 28-3-2016 19:42:08